Contingut

Aqui hi trobareu recomanacions per gaudir de la música en família

dilluns, 19 de gener del 2015



Oriol Mula (flautes i composicions)
Oriol Mula és professor superior de flauta travessera pel Conservatori Superior de Música de Barcelona. Ha estudiat a Orléans i a París amb grans mestres d’aquest instrument i les seves experiències musicals l’han dut a tocar per tota Espanya, França, Alemanya, Escocia, Xina, Corea, Japó etc…tant amb formacions de cambra com amb orquestres simfòniques. Actualment estudia llenguatge jazz amb en Pep O’Callaghan, és professor de flauta a l’escola Juan Pedro Carrero (Barcelona) i col.labora amb l’Orquestra Camera Musicae i l’Orquestra clàssica d’Andorra.

JJ Caro (piano i teclats)
Estudia al Conservatori Superior del Liceu i l’Aula de Jazz i Música Moderna abans de diplomar-se com a Mestre especialista en Educació Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona i llicenciar-se en Piano especialitat Jazz a l’Escola Superior de Música de Catalunya.
Ha desenvolupat tasques de pianista i direcció musical resident a musicals com Fama (2006), Grease (2006-12), o Què el noumusical (2008-09)
Ha mostrat el seu ampli ventall estilistic en moltes i molt variades formacions, passant per la musica afrocubana (a Esteve Molero ila Companyia Catalana de Latin Jazz), fusió  flamenca (Flameland), el pop-rock (Manu Guix, David Civera, Ayala,Ninette and The Goldfish), el jazz d’avantguarda (Urban Activity)i el gospel (amb Black&WhiteXperience, grup amb el qual fa gires per Franca, Italia i Espanya).Ha participat en diversos discos com a music de sessió sota la direcció productors de renom com Xavier Ibánez, Xavier Perez, Roger Rodes i Manu Guix. Combina tota aquesta activitat com a intèrpret amb la seva tasca com a docent a l’Escola de Música Municipal de Martorell i de l’Hospitalet de Llobregat.

Pep Mula (Bateria)
Pep Mula (1975) va inciar els seus estudis musicals al Conservataori de Barcelona i posteriorment va estudiar bateria a l’Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona finalment va especialitzar-se en bateria jazz a l’Escola Superior de Música de Catalunya.
En la seva vessant professional ha col·laborat en diferents projectes i músics de molt diferent tarannà com Jaume Tugores, Maika Macovski, el dramaturg Jordi Oriol, Nelson Project o l’Orquestra Camara Musicae.
Actualment comparteix escenari habitualment amb Paul Fuster, Pau Vallvé, Carles Sanjose i en els projectes com la Mystic Flugelhorn Band i el Victor Correa vocal Quartet.


Dissabte 24, 20h – 0€
Concert: Oriol Mula Quartet [vídeo]

Gaudeix del Jazz amb aquest quartet format per Pep Mula-bateria, JJ Caro-Teclats, Bernat Hernandez-Baix, Oriol Mula-Flautes i harmònica.
Les seves produccions i els seus artistes han actuat arreu de Catalunya i també a altres comunitats autònomes d’Espanya, França, Portugal, Itàlia i els Estats Units,  en col·laboració amb altres agents i programadors nacionals i internacionals.