Contingut

Aqui hi trobareu recomanacions per gaudir de la música en família

dilluns, 12 de gener del 2015






Mendelssohn va escriure l'obertura op. 21 de Somni d’una nit d’estiu quan tenia 17 anys, inspirat per l’obra de Shakespeare. La seva joventut no va ser un impediment perquè hi bolqués el seu talent, sinó que per contra, va ser decisiva per dotar de força i vitalitat una de les obres més conegudes i inspirades del repertori simfònic.
Dues formacions allunyades en el temps i l’espai de l’obra original la reivindiquen i la fan seva a L’Auditori per transmetre’ns els seus somnis envers la música. Amb edats compreses entre els 16 i els 18 anys, més de cinquanta músics provinents de l’orquestra d’alevins de la JONC i el Cor d’Amics de la Unió mostren el pas ferm amb el que caminen cap al món professional.
Amb rigor i il•lusió han aconseguit un espectacle que va captivar al públic i la crítica durant la seva estrena la temporada 2012-13 en el que més de 100 músics i cantants interpreten de memòria, en constant moviment i sense director.


A les 11h xerrada prèvia al concert en què es donaran eines per aprofitar-ho al màxim. Per accedir-hi cal haver comprat l’entrada pel corresponent concert.

Intèrprets
    JONC Alevins, Qvixote Quartet   i Cor Infantil Amics de la Unió
    
    Direcció musical: Manel Valdivieso i Josep Vila i Jover
    
    Direcció escènica: Marta García Otín


Obres
    F. MENDELSSOHN, Somni d'una nit d'estiu
aHorariPreusEntrades
Dissabte  17/01/2015 12:00 Preu únic 10€; de 0 a 1 any entrada gratuïta  Comprar


Sobre el Web