Contingut

Aqui hi trobareu recomanacions per gaudir de la música en família

dimecres, 25 de juny del 2014

Espectecular programa per a les nits d´estiu el que han organitzat al Palau Robert

El primer concert el protagonitza Big Mama, nom artístic de Montserrat Pratdesaba, el dijous 3 de juliol, a les 20.30 hores. Big Mama celebra els 25 anys amb la publicació d’un àlbum que aplega peces molt conegudes del blues. Un disc d’aniversari que va de l’essencialitat i cruesa del blues més primitiu al més colorista i contundent. L’espectacle mostrarà la cara més joiosa del blues i del swing.
La cantant actuarà acompanyada del quintet Taller de Musics All Stars. Riqui Sabatés, guitarra; Alejandro di Constanzo, piano; Joan Pau Cumellas, harmònica; Isaac Coll, baix, i Xavi Maurieta, bateria, proporcionen un acompanyament de qualitat.
Seguint amb les nits d´estiu al Palau Robert

Tota una colla de músics que tampoc necessiten presentació. Ja l´any passat vam fer recomanació al Carxofa Jazz des d´aquest blog.
El dijous 10 de juliol, a les 20.30 hores, és el torn per al concert del grup Shakin’All, que traslladarà els assistents al concert a l’univers de la música vintage, un territori en la frontera entre el jazz, el blues, el rock-and-roll i la música de Nova Orleans. Un concert festiu, amb temes de Louis Jordan, Ray Charles, Fats Domino i Louis Prima.
El grup està format per Juli Aymí, saxo, clarinet i veu; Dani Alonso, trombó, veu i director d’orquestra; Pepino Pasqual, saxo; Gerard Nieto, piano; Artur Regada, contrabaix, i Martí Elias, bateria.
Per últim, opció flamenca per fer un perfecte equilibri d´estils musicals per a tots els gustos

L’últim concert el protagonitza el quartet Las Migas, el 17 de juliol, a les 20.30 hores. La jove cantaora catalana Alba Carmona s’uneix al violí de la catalana Roser Loscos i a les guitarres de la sevillana Marta Robles i la cordovesa Alicia Grillo.
Les seves cançons són un gresol on estils d’allò més variats conviuen de manera heterodoxa. Música popular d’arrelament culte, amb ressons zíngars i llatinoamericans, i el Mediterrani banyant sempre un firmament sonor molt personal.