Contingut

Aqui hi trobareu recomanacions per gaudir de la música en família

dimecres, 26 de març del 2014

VERMUT DE DIUMENGE, JAZZ i GASTRONOMIA




Escarxofa&Jazz als Jardins del Cementiri Vell. Prat del Llobregat

06-04-2014 12:00 hores
Lloc: Jardins del Cementiri Vell

Preu: Entrada gratuïta Tiquet menú: 6€ Venda de tiquets a El Lloro, La Porta del Delta i La Santa Burger a partir del 17 de març




El temps de les carxofes és sinònim també de jazz i és que, l’Escarxofa&Jazz arriba a la seva vuitena edició. La festa, que es trasllada als Jardins del Cementiri Vell, ens permetrà descobrir noves propostes que es connecten amb el jazz de la mà de Casi el mejor trío de tu vida, El Colectivo, Wax & Boogie Rhythm combo, Xarangarín i Electric Gozarela.

El dinar popular serà un Arròs arròs mediterrani amb verdures del Delta i unes postres amb compota de carxofa que, com ja ve sent habitual, cuinarà l’entitat Les Escarxofes del Prat . Els tiquets del dinar popular es posaran a la venda de forma anticipada a partir del 17 de març a El Lloro, La Porta del Delta i la Santa Burger.

Casi el mejor trío de tu vida és una banda musical internacional: tres persones, tres instruments, tres països i una barreja d’estils musicals amb bases de dixieland, blues i un toc de funky.

Xarangarín  neix de les ganes de portar festa, alegria i rauxa, amb un repertori ampli i divers, de la música popular als garns hits delpop-rock, aquests músics ens acompanyaran durant tota la jornada

El Colectivo és el resultat de la trobada de músics que, amb un repertori original, estableixen un diàleg a tres damunt l’escenari. La simplicitat de les composicions, les fresques melodies i la improvisació fan del seu jazz una proposta lluminosa i seductora.

Wax & Boogie Rhythm Combo és una formació especialitzada en Boggie woogie dels anys 30, el swing dels 40 i el Rythm and Blues de los 50. Una descàrrega d’energia amb la veu de Ster Wax acompanyada del ritme trepidant i desenfrenat de les tecles de David Giorcelli, la bateria de Reginald Vilardell, el saxo de Dani Pérez i el contrabaix de Nicolás Dubouchet.  

Electric Gozarela. és una banda procedent de la perifèria de Barcelona formada per músics que provenen de diverses formacions i es reuneixen per acostar-nos el seu boogaloo, mambo, latin-funk… El só més rítimic i contagiós dels anys 70 que va viatjar desde Puerto Rico a New York. S’atreveixen amb interpretacions, versions i perversions dels més grans, des de Ray Barreto, Los Amigos Invisibles fins a Ibrahim Ferrer, pero sense oblidar els seus temes propis carregats de ritme purament negre i amb una generosa dosi de groove. Com bé diu Ray Barreto “que sempre hi hagi groove” i aquest és un dels lemes d’aquesta banda que ens farà ballar fins a l’extenuació!